Polecane

Nav
jysk
Jyskdo końca 7 dni
tesco centra handlowe
Tesco Centra HandloweOstatni dzień promocji!
agata
Agata do końca 10 dni
polomarket
POLOmarketdo końca 6 dni
leroy merlin
Leroy Merlindo końca 12 dni
intermarche super
Intermarche Superdo końca 5 dni
black red white
Black Red Whitedo końca 13 dni
kaufland
KauflandOstatni dzień promocji!
media expert
Media Expertdo końca 8 dni
lidl
LidlOstatni dzień promocji!
norauto
Norautodo końca 10 dni
carrefour
Carrefourdo końca 10 dni
hi mountain
Hi Mountaindo końca 27 dni
biedronka
Biedronkado końca 3 dni
Nav
Opinie o sieci Bodzio
  • ...
  • 14/12/2016
Witam wszystkich zainteresowanych opinia tego producenta mebli. Zakupiłem tydzień temu meble do kuchni. Pomijając fakt iż zamówienie po sprawdzeniu z fakturą która otrzymałem nie zgadza się i na fakturze widnieją rzeczy które nie zostały dostarczone chciałem ostrzec wszystkich zainteresowanych iż meble pomimo swojej nie zbyt wysokiej ceny nie są warte tej ceny. Lepiej dołozyc parę groszy więcej i zamówić w bardziej renomowanej firmie. Meble są tak tandetne wykonane i tak słabej jakości że przy najbardziej delikatnym montowaniu pękają. Przy całkowitym skręcieniu są tak mało stabilne że nie jest to w ogóle funkcjonalne. Fachowcy którzy składali te meble stwierdzili że popełniłem błąd zamawiać tu meble i jestem kolejna osobą która jest mocno niezadowolona z mebli jeśli chodzi o jakość ich i o świadczenie usług przez tą firmę. Na zgłosząna reklamacje dostałem odpowiedź że skoro zamówiłem meble takie jak chciałem to wywiązali się z umowy. Ważne jest też to że brakuje elementów w kawę paczce jeśli chodzi o zawiasy i wkręty. Popieram też użytkowników którzy dostali meble uszkodzone. U mnie również są prawie na każdym elemencie rysy oraz przede wszystkim ubicia. Nie polecam tej firmy. Warto dodać kilka groszy więcej i wziąć meble funkcjonalne a nie tak tandente i u tak firmie która można z czystym sumieniem określić mianem oszustów. Nie polecam.
  • ...
  • 31/08/2016
Dostałem dzisiaj szafę a dwa dni temu łóżko i biurko . Części od szafy uszkodzone niezdatne do składania ,liczne pęknięcia . Biurko to jakiś skandal . Wszystko niestabilne , samemu trzeba było wywiercić dziury na śruby . Tapicerka od łóżka przetarta , liczne uszkodzenia . Najlepsze jest to , że uszkodzoną część łóżka kazali nam dowieźć na własną rękę . Odradzam kupować tego gówna . Płaciłem za wniesienie szafy a reklamowane elementy mam wnosić sam . Kupiłem asortyment w sklepie Bodzio Bytom ul strzelców bytomskich 46 . ODRADZAM!!
  • ...
  • 04/07/2016
Nie jestem żadną konkurencja. Zakupiłam tam meble i przyznaję uczciwie, że gorszego gówna w życiu na oczy nie widziałam. Odradzam.
  • ...
  • 31/03/2016
Powiem cos wiecej w tym temacie,ludzie meble jedne z lepszych na terenie gorlic, wiekszosc znajomych bylo u nich i kupilo, jak narazie slyszalem tylko pozytywy, a ze komus cos czasami rozbie przyjedzie czy cos tam ...ludzie takie rzeczy sie zdazaja, towar jedzie setki km, przynajmiej wymieniaja szybko, zareklamujcie cos w a... To wtedy sie zaczniecie rozpisywac
  • ...
  • 31/03/2016
Ludzie pisza na forach tylko negatywy i obsmarowuja sklepy, a zazwyczaj robi tak tylko zazdrosna konkurencja, sam jestem swiadkiem, dlugie lata pracowalem w sklepie meblowym X w gorlicach i wiem cos o tym, kierownik sklepu przykazywal nam obmawiac konkurencje,pisac pierdoly w sieci bo ponoc "ludzie to czytaja" , a zaczelo sie dopiero jak w miescie otworzyli meble bodzio, odczulismy brak klientow,utargi spadly, ludzie tylko o bodziu i do bodzia ida...,wtedy byl dopiero przykaz z gory o smarowaniu, a szczerze mam w domu komode zakupiona w moim bylym miejscu pracy salonie X oraz druga z bodzia ,i powiem szczerze -pierwsza moja -papierowy drogi badziew dobrze wylansowany, druga z bodzia - moze dupy nie urywa,ale przynajmiej prosto stoi i kosztowala 2 stowy, jak padnie,stac mnie na zakup jeszcze dwoch. Tyle w tym temacie,
  • ...
  • 16/03/2016
Z kolekcji Grześ posiadam komodę, szafę i biurko. Szczerze odradzam zakup mebli tej firmy. Składają się po prostu fatalnie, nic do siebie nie pasuje, wszystko robi się na siłę. Komoda była składana 5 godzin. Cena oczywiście nie jest wysoka, ale jednak jakaś jakość powinna być a jest fatalna. Na dodatek meble przy wkładaniu w kartony zostały odrapane. Co i raz w szafie muszę poprawiać zawiasy. Totalna porażka !!!
  • ...
  • 26/02/2016
Większość mebli mam z tego sklepu i jestem zadowolona,świetnie się sprawdzają są masywne i dobrze wykonane.Dostaw była w ciągu trzech dni bez dodatkowych opłat.Wprawdzie jedną komodę dostaliśmy uszkodzoną,ale po zgłoszeniu telefonicznie reklamacji wszystkie elementy zostały wymienione bez żadnych problemów.Obsługa sklepu w Sosnowcu jest bardzo miła i zawsze służą dobrą radą.Polecam wszystkim.
  • ...
  • 09/02/2016
Szczerze odradzam kupowania mebli Bodzio. Moja córka ma zestaw Grenada w salonie i drugi zestaw Grenada sypialnia. Mieszka z mężem i gości miała sporadycznie a meble za ponad 6000zł po ok dwóch latach korzystania nadają się tylko do kosza. Nawet na działkę nie wezmę, bo wszystko sypie się. Ostatnio byłem w tym salonie i byłem świadkiem jak trójka pracowników obsługiwała klientów po prostu SKANDALICZNIE!!! O pracownikach mogę tylko powiedzieć że są dziwnie nadpobudliwi,wulgarni i nie kompetentna. Klientka zwróciła uwagę że w zamówieniu z 20zdań błędy w ponad 30błędów nazw a już nie wspomnę o ortografii. Oburzona pracownica odpowiedziała " Co cie k... obchodzi, przecież kupujesz deski i szmaty a nie książkę lub pracę magisterską" pracownica w wieku ok. 30letnia a klientka ponad 60letnia\ PORAŻKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • ...
  • 15/09/2015
Zakupiłem zestaw mebli kuchennych OLA, polecam każdemu .Odwiedziłem wszystkie meblowe w Gorlicach i są najlepsi pod względem wykonania no i ceny, nie wspomnę już o terminie realizacji, gotowa kuchnia przyjechała w 3 dni!!! Nie zgodzę się z opiniami poprzedników że meble przyjeżdżają uszkodzone lub niekompletne, nic takiego nie słyszałem a sporo moich znajomych u nich kupiło.
  • ...
  • 19/04/2015
Jestem zadowolona z zakupu mebli w tym sklepie. Zestaw mlodzieżowy mają w bardzo dobrej cenie. Meble są praktyczne i ładnie się prezentują. Za podobny zestaw w innyn sklepie musiałabym zapłacić dwa razy więcej. Przywiezli meble za darmo. Obsługa w sklepie miła, byłam dokładnie poinformowana o której meble dostanę. Kierowca bardzo grzeczny, szkoda tylko ze nie wnoszą mebli do domu.
  • ...
  • 19/02/2015
Moim zdaniem zal sklep ogolnie dobry ale meble do tego czasu nie przyszly jesli przyjda bede ucieszony ale czy przyjda nie poobdzierane tego jeszcze niewiem szczerze nie polecam
  • ...
  • 18/02/2015
przestrzegam każdego kto ma zamiar cokolwiek tam kupić że nie warto ja sam kupiłem narożnik z ekoskóry który popę...na całym siedzisku, mało tego zamiast prubować załagodzić sytuacje firma BODZIO chce dalej wyciągać odemnie pieniądze i proponuje zakup pokrowca. 2 lata temu kupiłem u nich szafe z drzwiami przesuwnymi i też tragedia nie dość że wykonanie pożal sie boże to nawet rolki uszkodzone .
  • ...
  • 20/09/2014
Nigdy więcej nic u nich nie kupie, ludzie którzy pracują w tej firmie są niekompetentni i bezczelni. Zamówiłam łóżko w tej firmie ale niestety przyszło niekompletne, na co pani pracująca w tej firmie powiedziała ze ona by łózka nie kupowała przed świętami. To po co ma sklep otwarty? Widocznie zapakowanie kilku pudeł to jaz za duże wyzwanie dla nich.
  • ...
  • 09/09/2014
polecam sklep Bodzio, szybka dostawa i towar bez uszkodzeń.
  • ...
  • 12/03/2014
Witam. Nie polecam tego sklepu!! Na trzy kupione szafki kazda z nim byla uszkodzona. Wymienili mi dwie z nich a na trzecia odmowili mowiac ze tak ma wygladac szafka ( DRZWICZKI OD SZAFKI ZAPADAJA SIE DO SRODKA!)