Polecane

Nav
lidl
Lidldo końca 3 dni
carrefour
Carrefourdo końca 25 dni
polomarket
POLOmarketdo końca 5 dni
Treści dla osób pełnoletnich
Topazdo końca 7 dni
agata
Agata do końca 3 dni
norauto
Norautodo końca 41 dni
castorama
Castoramado końca 24 dni
rtv euro agd
RTV EURO AGDdo końca 35 dni
jula
Julado końca 17 dni
bonprix
BonPrixdo końca 158 dni
biedronka
Biedronkado końca 6 dni
netto
Nettodo końca 3 dni
pepco
Pepcodo końca 6 dni
Nav
Opinie o sieci Bodzio
Default avatar
  • ...
  • 14/12/2016
Witam wszystkich zainteresowanych opinia tego producenta mebli. Zakupiłem tydzień temu meble do kuchni. Pomijając fakt iż zamówienie po sprawdzeniu z fakturą która otrzymałem nie zgadza się i na fakturze widnieją rzeczy które nie zostały dostarczone chciałem ostrzec wszystkich zainteresowanych iż meble pomimo swojej nie zbyt wysokiej ceny nie są warte tej ceny. Lepiej dołozyc parę groszy więcej i zamówić w bardziej renomowanej firmie. Meble są tak tandetne wykonane i tak słabej jakości że przy najbardziej delikatnym montowaniu pękają. Przy całkowitym skręcieniu są tak mało stabilne że nie jest to w ogóle funkcjonalne. Fachowcy którzy składali te meble stwierdzili że popełniłem błąd zamawiać tu meble i jestem kolejna osobą która jest mocno niezadowolona z mebli jeśli chodzi o jakość ich i o świadczenie usług przez tą firmę. Na zgłosząna reklamacje dostałem odpowiedź że skoro zamówiłem meble takie jak chciałem to wywiązali się z umowy. Ważne jest też to że brakuje elementów w kawę paczce jeśli chodzi o zawiasy i wkręty. Popieram też użytkowników którzy dostali meble uszkodzone. U mnie również są prawie na każdym elemencie rysy oraz przede wszystkim ubicia. Nie polecam tej firmy. Warto dodać kilka groszy więcej i wziąć meble funkcjonalne a nie tak tandente i u tak firmie która można z czystym sumieniem określić mianem oszustów. Nie polecam.
Default avatar
  • ...
  • 31/08/2016
Dostałem dzisiaj szafę a dwa dni temu łóżko i biurko . Części od szafy uszkodzone niezdatne do składania ,liczne pęknięcia . Biurko to jakiś skandal . Wszystko niestabilne , samemu trzeba było wywiercić dziury na śruby . Tapicerka od łóżka przetarta , liczne uszkodzenia . Najlepsze jest to , że uszkodzoną część łóżka kazali nam dowieźć na własną rękę . Odradzam kupować tego gówna . Płaciłem za wniesienie szafy a reklamowane elementy mam wnosić sam . Kupiłem asortyment w sklepie Bodzio Bytom ul strzelców bytomskich 46 . ODRADZAM!!
Default avatar
  • ...
  • 04/07/2016
Nie jestem żadną konkurencja. Zakupiłam tam meble i przyznaję uczciwie, że gorszego gówna w życiu na oczy nie widziałam. Odradzam.
Default avatar
  • ...
  • 31/03/2016
Powiem cos wiecej w tym temacie,ludzie meble jedne z lepszych na terenie gorlic, wiekszosc znajomych bylo u nich i kupilo, jak narazie slyszalem tylko pozytywy, a ze komus cos czasami rozbie przyjedzie czy cos tam ...ludzie takie rzeczy sie zdazaja, towar jedzie setki km, przynajmiej wymieniaja szybko, zareklamujcie cos w a... To wtedy sie zaczniecie rozpisywac
Default avatar
  • ...
  • 31/03/2016
Ludzie pisza na forach tylko negatywy i obsmarowuja sklepy, a zazwyczaj robi tak tylko zazdrosna konkurencja, sam jestem swiadkiem, dlugie lata pracowalem w sklepie meblowym X w gorlicach i wiem cos o tym, kierownik sklepu przykazywal nam obmawiac konkurencje,pisac pierdoly w sieci bo ponoc "ludzie to czytaja" , a zaczelo sie dopiero jak w miescie otworzyli meble bodzio, odczulismy brak klientow,utargi spadly, ludzie tylko o bodziu i do bodzia ida...,wtedy byl dopiero przykaz z gory o smarowaniu, a szczerze mam w domu komode zakupiona w moim bylym miejscu pracy salonie X oraz druga z bodzia ,i powiem szczerze -pierwsza moja -papierowy drogi badziew dobrze wylansowany, druga z bodzia - moze dupy nie urywa,ale przynajmiej prosto stoi i kosztowala 2 stowy, jak padnie,stac mnie na zakup jeszcze dwoch. Tyle w tym temacie,
Default avatar
  • ...
  • 16/03/2016
Z kolekcji Grześ posiadam komodę, szafę i biurko. Szczerze odradzam zakup mebli tej firmy. Składają się po prostu fatalnie, nic do siebie nie pasuje, wszystko robi się na siłę. Komoda była składana 5 godzin. Cena oczywiście nie jest wysoka, ale jednak jakaś jakość powinna być a jest fatalna. Na dodatek meble przy wkładaniu w kartony zostały odrapane. Co i raz w szafie muszę poprawiać zawiasy. Totalna porażka !!!
Default avatar
  • ...
  • 26/02/2016
Większość mebli mam z tego sklepu i jestem zadowolona,świetnie się sprawdzają są masywne i dobrze wykonane.Dostaw była w ciągu trzech dni bez dodatkowych opłat.Wprawdzie jedną komodę dostaliśmy uszkodzoną,ale po zgłoszeniu telefonicznie reklamacji wszystkie elementy zostały wymienione bez żadnych problemów.Obsługa sklepu w Sosnowcu jest bardzo miła i zawsze służą dobrą radą.Polecam wszystkim.
Default avatar
  • ...
  • 09/02/2016
Szczerze odradzam kupowania mebli Bodzio. Moja córka ma zestaw Grenada w salonie i drugi zestaw Grenada sypialnia. Mieszka z mężem i gości miała sporadycznie a meble za ponad 6000zł po ok dwóch latach korzystania nadają się tylko do kosza. Nawet na działkę nie wezmę, bo wszystko sypie się. Ostatnio byłem w tym salonie i byłem świadkiem jak trójka pracowników obsługiwała klientów po prostu SKANDALICZNIE!!! O pracownikach mogę tylko powiedzieć że są dziwnie nadpobudliwi,wulgarni i nie kompetentna. Klientka zwróciła uwagę że w zamówieniu z 20zdań błędy w ponad 30błędów nazw a już nie wspomnę o ortografii. Oburzona pracownica odpowiedziała " Co cie k... obchodzi, przecież kupujesz deski i szmaty a nie książkę lub pracę magisterską" pracownica w wieku ok. 30letnia a klientka ponad 60letnia\ PORAŻKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Default avatar
  • ...
  • 15/09/2015
Zakupiłem zestaw mebli kuchennych OLA, polecam każdemu .Odwiedziłem wszystkie meblowe w Gorlicach i są najlepsi pod względem wykonania no i ceny, nie wspomnę już o terminie realizacji, gotowa kuchnia przyjechała w 3 dni!!! Nie zgodzę się z opiniami poprzedników że meble przyjeżdżają uszkodzone lub niekompletne, nic takiego nie słyszałem a sporo moich znajomych u nich kupiło.
Default avatar
  • ...
  • 19/04/2015
Jestem zadowolona z zakupu mebli w tym sklepie. Zestaw mlodzieżowy mają w bardzo dobrej cenie. Meble są praktyczne i ładnie się prezentują. Za podobny zestaw w innyn sklepie musiałabym zapłacić dwa razy więcej. Przywiezli meble za darmo. Obsługa w sklepie miła, byłam dokładnie poinformowana o której meble dostanę. Kierowca bardzo grzeczny, szkoda tylko ze nie wnoszą mebli do domu.
Default avatar
  • ...
  • 19/02/2015
Moim zdaniem zal sklep ogolnie dobry ale meble do tego czasu nie przyszly jesli przyjda bede ucieszony ale czy przyjda nie poobdzierane tego jeszcze niewiem szczerze nie polecam
Default avatar
  • ...
  • 18/02/2015
przestrzegam każdego kto ma zamiar cokolwiek tam kupić że nie warto ja sam kupiłem narożnik z ekoskóry który popę...na całym siedzisku, mało tego zamiast prubować załagodzić sytuacje firma BODZIO chce dalej wyciągać odemnie pieniądze i proponuje zakup pokrowca. 2 lata temu kupiłem u nich szafe z drzwiami przesuwnymi i też tragedia nie dość że wykonanie pożal sie boże to nawet rolki uszkodzone .
Default avatar
  • ...
  • 20/09/2014
Nigdy więcej nic u nich nie kupie, ludzie którzy pracują w tej firmie są niekompetentni i bezczelni. Zamówiłam łóżko w tej firmie ale niestety przyszło niekompletne, na co pani pracująca w tej firmie powiedziała ze ona by łózka nie kupowała przed świętami. To po co ma sklep otwarty? Widocznie zapakowanie kilku pudeł to jaz za duże wyzwanie dla nich.
Default avatar
  • ...
  • 09/09/2014
polecam sklep Bodzio, szybka dostawa i towar bez uszkodzeń.
Default avatar
  • ...
  • 12/03/2014
Witam. Nie polecam tego sklepu!! Na trzy kupione szafki kazda z nim byla uszkodzona. Wymienili mi dwie z nich a na trzecia odmowili mowiac ze tak ma wygladac szafka ( DRZWICZKI OD SZAFKI ZAPADAJA SIE DO SRODKA!)